Eşti aici

REGULI

Principalele reguli care guverneaza acest site sunt redate mai jos.

ATENTIE: daca ceva nu este precizat explicit, nu inseamna ca este implicit permis. Se aplica si anumite reguli de bun simt. De asemenea, aceste reguli nu sunt batute in cuie, fiind apreciate parerile pertinente in legatura cu acestea - folosind formularul de CONTACT.

1) Inregistrarea se face pe baza unei adrese corecte de e-mail, intrucat este necesara activarea contului. In principiu, sunt permise orice fel de nume, in limita bunului simt (fara denumiri vulgare etc)

2) Un utilizator raspunde de ceea ce pune pe acest site. Un admin sau un moderator poate cenzura anumite articole care contin material nepotrivit (vulgar, offtopic, virusat etc). Daca un utilizator recidiveaza in a incalca aceasta regula, va avea contul dezactivat si daca abaterea este grava, IP-ul blocat.

3) Reclamele si introducerea de link-uri catre site-uri care nu au legatura cu medicina sunt puternic nerecomandate. Abuzul poate duce la suspendarea contului. Aceasta regula nu este valabila pentru cei care sustin site-ul

4) Daca un utilizator observa ca un articol are un continut nepotrivit (limbaj, fisiere care nu pot fi publicate pe Internet etc) este rugat sa anunte administratorii (CONTACT). Aceasta este modalitatea prin care cineva isi manifesta dorinta de a scoate de pe site unul sau mai multe fisiere care nu au ce cauta aici. Bineinteles, este de preferat sa se dea si o scurta justificare.

Cei care recidiveaza in a pune continut raportat ca fiind nepotrivit vor avea contul suspendat si chiar IP-ul blocat.

5) Discutiile sau mai rau, certurile sunt descurajate pe acest site. De preferat sunt articolele cu resurse si comentarii pe subiect. Certaretii sau carcotasii risca suspendarea conturilor.

6) Se pot uploada fisiere de tip zip sau rar, in principal. Arhivele care contin lucruri in afara sferei acestui site vor fi cenzurate. Mai multe detalii despre upload-ul fisierelor, in sectiunea Atasamente.

7) Nu se incurajeaza punerea pe site de carti scanate si, in general, de materiale despre care stiti ca nu ar tb sa fie distribuite pe Internet.

Keywords: