Eşti aici

IMPORTANT: la inscrierea pe site

Înscrierea pe site necesită activarea contului, acest lucru realizându-se prin e-mail. În mod normal confirmarea ajunge după câteva minute, nesosirea acesteia însemnând cel mai probabil, că e-mailul a fost considerat spam. Vă rugăm să verificaţi directorul cu spam (Bulk în cazul Yahoo) pentru a fi siguri că nu rataţi mesajul. Din experienţă, am observat că Gmail este capabil să faca o filtrare mai bună între ceea ce e spam cu adevărat şi ceea ce nu este, de aceea recomandăm să folosiţi un cont de Gmail când creaţi un cont pe acest site.

Dacă vă numărăţi printre cei care nu au reuşit să-şi activeze contul, puteţi trimite un e-mail la cursuri punct medicina at gmail punct com pentru a fi activate de către noi.

Din cauza înregistrării de conturi pentru a fi folosite pentru articole spam, a fost activată aprobarea administrativă pentru conturile nou create. Acest lucru presupune că un administrator trebuie să aprobe activarea unui cont, atât înregistrarea cât şi aprobarea fiind semnalate corespunzător prin e-mailuri. Mulţumim pentru înţelegere.

Keywords: